Celebrem plegats les 150 funcions del Mag Lari: entrades amb descompte!

150 funcions 25 il·lusions mag lari

El pròxim dijous celebrem 150 funcions de 25 il·lusions del Mag Lari i ho volem festejar amb tu: hem posat 100 entrades a un preu especial, des de 20€. Vine! T’esperem per brindar tots junts!

Estem molt contents perquè aquest dijous l’espectacle 25 il·lusions del Mag Lari celebra les 150 funcions a l’ONYRIC Teatre Condal. Hem preparat un pastís molt especial i alguna sorpresa més que no et podem avançar. Això si, et podem ben assegurar que valdrà la pena venir…
Serà aquest dijous, 31 de gener una data rodona perquè el Mag Lari pugui fer la seva funció número 150 a l’ONYRIC Teatre Condal. L’espectacle 25 il·lusions va donar el seu tret de sortida el 30 de novembre del 2017. Va fer temporada durant 3 mesos i després, durant la primavera, estiu i tardor del 2018, el xou va fer gira per tot Catalunya. Per Nadal va tornar al teatre i degut al seu èxit la temporada s’ha allargat fins al 10 de març. En total més de 63.000 espectadors han pogut gaudir de la màgia, la música, l’humor i l’espontaneïtat amb la que cada nit sorprèn al públic del teatre.

Compra les teves entrades amb descompte!

Tota una vida dedicada a la màgia

25 il·lusions és el resultat fruit de la trajectòria del Mag Lari dalt dels escenaris. Un quart de segle dedicat 100% a l’il·lusionisme. Una passió que el mag català va manifestar quan tant sols tenia 16 anys: els seus pares li van regalar un llibre del mag Juan Tamariz. Gràcies a la lectura d’aquest exemplar, avui en dia el Mag Lari es dedica al món de la màgia. Sens dubte, tot un referent que Lari sempre ha tingut molt present.
La celebració d’aquest dijous serà molt emotiva. El teatre estarà ple a vessar per poder bufar entre tots els assistents les espelmes que anuncien les 150 funcions. Durant l’espectacle hi haurà alguna sorpresa més que no us podem avançar però sí que t’assegurem que valdrà molt la pena. Finalment, un cop s’acabi l’espectacle brindarem tots junts per commemorar aquesta dia tant especial.

Promoció: Entrades amb descompte per a la funció especial d’aniversari del Mag Lari

Recorda que pots comprar la teva entrada amb descompte especial, des de 20€, per aquest dia aquí. Només per a les 100 primeres entrades, no badis! Véns a bufar les espelmes?

Compra les teves entrades!