Celebrem els 20 anys de l’arribada de RENT El Musical a Barcelona!

rent el musical barcelona

Ja fa 20 anys que RENT El Musical va arribar a Barcelona per primera vegada, i aquest dimarts 30 d’abril ho volem celebrar fent una funció especial del musical. Per a l’ocasió comptarem amb gran part dels actors que l’any 1999 van protagonitzar aquella versió.

Dimarts, 30 d’abril celebrarem els 20 anys de l’arribada de RENT a Barcelona. I ho festejarem amb una funció especial de l’espectacle. Un total de 14 actors i actrius, com Pablo Puyol, Ignasi Vidal, Sandra de Victoria, Juan Vázquez, Miquel Fernández o el mateix director de l’actual versió de RENT, Daniel Anglès (que fa 20 anys interpretava el paper de Mark Cohen), entre d’altres, participaran en aquesta funció especial carregada de sorpreses irrepetibles. Una nit única amb la qual celebrarem un aniversari molt especial.

RENT es va estrenar per primer cop a Barcelona l’any 1999, al Teatre Principal. Va ser una producció de Focus i Rock&Pop (actualment Stage Entertainment) dirigida per Abby Epstein amb la direcció musical de Xavier Navarro. El repartiment, escollit entre els més de 400 candidats que es van presentar a les audicions, va estar encapçalat per Daniel Anglès, Pablo Puyol, Ignasi Vidal, Sandra de Victoria, Miquel Fernandez, Manuela Nieto, Damaris Martínez, Jorge Fernandez-Hidalgo i Jano Fuentes, que interpretava el paper d’Angel. Justament, dimarts, la funció es dedicarà a aquest últim actor mexicà, que l’any 2016 va ser assassinat a Chicago.

rent el musical barcelona

El 26 de març del 2000 es va fer l’última funció de RENT a Barcelona. Després va començar una gira per l’Estat espanyol que va finalitzar a Madrid, on el musical va fer temporada durant un parell de mesos. L’any 2016 i coincidint amb el 20è aniversari de l’estrena del musical a Broadway, RENT va tornar a Barcelona, en aquesta ocasió al Casino de l’Aliança del Poblenou, on es va estrenar per primera vegada la versió del musical en català. Gran part del càst de fa 3 anys el podrem seguir veient actualment al nostre escenari, amb gran èxit de crítica i de públic, fins al 26 de maig.

Una única nit per veure el cast de RENT El Musical del 99 i l’actual, junts dalt de l’escenari

rent el musical barcelona

rent el musical barcelona

La del 30 d’abril serà una funció carregada d’emocions i moments especials que farà vibrar a tot el públic assistent; uns autèntics privilegiats que podran gaudir de la presència i participació dels millors actors de musicals del nostre país junts, en una funció única i en un mateix escenari.

Compra les teves entrades!

 

 

Fotografies: Pilar Aymerich / David Ruano