Et descobrim les actrius de Les Dames del Perpetu Socors

les dames del perpetu socors

Les Dames del Perpetu Socors serà la primera producció amb segell ONYRIC. Del creador de Billy Elliot, arriba aquest musical esbojarrat que et proposa un viatge en plena Escòcia dels anys 90 on un grup d’adolescents d’un col·legi catòlic viatja en autocar fins a Edimburg per participar en un concurs de cors escolars. Però realment què volen aquestes noies? Guanyar el concurs? O….conèixer els mariners que es troben al poble portuari de la ciutat?

Si vols saber com acaba aquesta història tens una cita al teatre amb les actrius protagonistes d’aquest espectacle: Clara Altarriba, Anna Herebia, Joanna Roselló, Àfrica Alonso, Elisabet Molet, Júlia Bonjoch, Diana Roig i Iskra Bocanegra.

actrius de les dames del perpetu socors

La directora, dramaturga, compositora, lletrista i adaptadora Alícia Serrat serà l’encarregada de portar a escena l’adaptació en català d’aquest musical guanyador del premi Laurence Olivier 2017 a millor comèdia de nova creació. Serrat ha escrit i dirigit el musical Per si ens tornem a veure, i és una de les creadores de Pegados, muntatge guanyador del premi Max al millor Espectacle Musical i de dos premis Butaca: Millor Actriu de musical i Millor Musical. A més, també ha dirigit Mierda de artista, Escape Show i el concert benèfic Amor x Amor.

alicia serrat les dames del perpetu socors

Com van anar totes les fases d’audicions per escollir les actrius de Les Dames del Perpetu Socors?

El passat mes d’abril van començar les fases d’audicions, amb la primera al Teatre Condal d’on van ser preseleccionades 16 noies. Després, van participar en una formació més intensiva, un workshop on el programa Teló de Fons i el Telenotícies de TV3 van venir a visitar-nos.

actrius de les dames del perpetu socors

Descobreix més sobre Les Dames del Perpetu Socors