Ànteros de Núria Llausí: teatre musical en format de disc

ànteros núria llausí

Núria Llausí presenta Ànteros. Cançons d’un final, el seu primer disc dedicat a les ruptures amoroses.

Cantar el desamor, però que sigui bonic. Aquest és un dels objectius d’Ànteros. Cançons d’un final, el concert íntim que arriba a l’ONYRIC Teatre Condal, el 3 de desembre. Núria Llausí debuta com a compositora musical amb aquest únic espectacle en format de disc que reuneix 10 històries de ruptures. Concebut des d’un punt de vista teatral, les doloroses experiències són interpretades pels actors i les actrius, acompanyats per una banda de quatre músics, que reflexionen al voltant de la pregunta: trencar o trencar-se?

Un commovedor recital que acull 12 cançons, dissenyades per ser executades per separat però que formen una sola entitat, unides per la temàtica comuna del procés del dol. Escrit des de la passió dels vint anys, aquest song cycle t’arribarà el cor. Al cap i a la fi, tots hem viscut l’enamorament o experimentat l’amor no correspost.

Ànteros ens ofereix diverses perspectives, definides segons el model psicològic de Kubler-Ross, des de les quals enfrontar-nos a la ruptura: l’humor, la ironia, el victimisme i el rancor; sempre buscant la quotidianitat i espontaneïtat d’unes lletres inspirades en històries reals. El fet de que hi participin tantes veus, farà que t’hi sentis identificat.

No et perdis l’oportunitat d’emocionar-te amb Ànteros, Cançons d’un final. Sortiràs del teatre…. amb el cor robat!

Vine a conèixer Ànteros a l’ONYRIC Teatre Condal el 3 de desembre!

Compra les teves entrades!

“Portes setmanes lluitant contra això i ara t’adones que l’amor ja no et fa por”
Cançó Papallones del disc Ànteros

Escolta el disc

Qui és Ànteros?

Fill d’Ares i d’Afrodita és concebut com a germà bessó d’Eros. Se’l descriu com un jove molt bell, de cabells negres, amb ales i de vegades amb arc i fletxes. Alguns escrits el defineixen com el protector de l’amor recíproc, mentre que d’altres diuen que causa l’aversió amorosa. Tots ells, coincideixen en ser el guardià i venjador d’aquells que gosen desafiar les lleis que els Déus han imposat.