Cinc artistes convidats acompanyaran a Lydia Fairén a Barcelona!

lydia fairén a barcelona

Lydia Fairén repassarà els temes més destacats de la seva trajectòria artística a ‘On My Own’, a l’ONYRIC Teatre Condal de Barcelona. Un espectacle íntim en el que estarà acompanyada per Jana Gómez, Jan Forrellat, Daniel Anglès, Gerard Martí i Alejandro Mesa.

El 12 de novembre Lydia Fairén presentarà a Barcelona el seu primer concert: ‘On My Own’. Sense artificis i amb un potent control de veu, l’artista dels musicals ha captivat espectadors d’arreu de l’Estat espanyol amb les seves interpretacions a musicals tan destacats com La família Addams (Miércoles), Los miserables (Éponine), Mamma Mía (Sophie), La Bella y la Bestia (cover de Bella) i High School Musical (Kelsi Nielsen).
A ‘On My Own’, Fairén farà un recorregut esbojarrat per la seva carrera musical a través de les seves anècdotes i experiències. L’actuació serà una declaració d’intencions en què cantarà temes d’espectacles en els quals ha participat, com també temes dels musicals amb els quals sempre ha fantasiejat. L’actuació ja es va presentar a Madrid el 24 de maig i va resultar ser tot un èxit.

Compra aquí les teves entrades

Xavi Torras i cinc veus del teatre musical al concert de Lydia Fairén a Barcelona

A ‘On my own’, la cantant comptarà amb l’elegant direcció musical i acompanyament al piano de Xavi Torras. Durant el concert comptarà amb cinc col·laboracions molt especials: 5 veus del teatre musical interpretaran temes icònics del gènere!

  • Jana Gómez, protagonista d’Anastàsia
  • Jan Forrellat, intèrpret del musical West Side Story
  • Gerard Martí, de High School Musical
  • Alejandro Mesa, company de Lydia a La Família Addams.
  • Daniel Anglès, el nostre director artístic! 🙂

Daniel Anglès: Nascut a Barcelona, ha estat relacionat amb el món del teatre musical des dels 18 anys. Ha desenvolupat treballs en diversos àmbits. Actualment, a més de director artístic de l’ONYRIC Teatre Condal; és director de l’escola Aules, de la qual també és fundador (2003); director artístic de la productora No Day But Today, amb la que ha dirigit gran varietat d’espectacles: Fun Home (2018), Rent (2016), Acústic Broadway (2015) i Hair (2014), entre d’altres. També ha estat el director de càstings musicals de gran format tan a Madrid com Barcelona.

Jana Gómez: S’ha format en cant, interpretació i dansa. Va trepitjar per primer cop un escenari amb 10 anys, al musical La Bella y la Bestia, del Teatre Coliseum de Madrid. Actualment, interpreta el personatge de Jazmine al musical Aladdin #thepopmusical, de La Roda Produccions.

Jan Forrellat: Nascut a Terrassa, Barcelona. S’ha format en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Va debutar professionalment a l’espectacle Per sobre de totes les coses, dirigit per Daniel Anglès. En l’àmbit català, ha protagonitzat espectacles com CINC, el musical Fang i Fetge, i el concert La Noche de los Musicales, al Festival Grec 2017. Posteriorment, va entrar a formar part de la cèlebre companyia Dagoll Dagom. El seu últim projecte ha estat El Llibertí, dirigit per Joan Lluís Bozzo, al Teatre Poliorama de Barcelona.

Gerard Martí: Nascut a Barcelona. Format en piano, també va estudiar violí, guitarra i saxòfon. Va inciar la seva carrera com a actor al musical High School Musical. Va actuar a la sèrie televisiva Un Golpe de suerte, estrenada el 2009, i simultàniament va formar part del musical Blancanieves Boulevard. Un any més tard, va protagonitzar A, un musical de Nacho Cano, i, posteriorment, va treure el seu primer CD de la mà de Nacho Cano que el va portar de gira per Espanya i Mèxic. També, ha participat en la gira espanyola Michael Jackson – The King of Pop. Actualment, treballa a l’espectacle El Rey León, el musical, i Dreamland.

Alejandro Mesa: Nascut a Madrid, s’ha format en teatre musical, clown i interpretació. Va debutar en el musical Sonrisas y Lágrimas, on interpretava el personatge de Kurt. Actualment, es troba de gira amb La Família Addams, on ha estat nominat a Millor Actor de Repartiment pels premis Broadway pel seu paper de Pugsley Addams.

jana gómez - jan forrellat - daniel anglès - gerard martí - alejandro mesa

No et quedis sense entrades!

Lydia Fairén, la Miércoles de La Familia Addams, en concert a la seva Barcelona

Lydia Fairén va néixer a Barcelona i, als 18 anys, es va instal·lar a Madrid, ciutat en què va començar la seva carrera en l’àmbit del teatre musical. Formada en cant, interpretació i dansa moderna, ha treballat en importants produccions musicals com Los Miserables en el qual interpretava el paper d’Eponine, Mamma Mía!, La Bella y la Bestia i High School Musical, entre altres. Actualment interpreta el paper de Miércoles al musical La Famila Addams.

Música, anècdotes i ganes de passar-ho bé. Així aterra Lydia Fairén en un concert únic, amb humor i un toc macarra, que no et deixarà indiferent.