ONYRIC Teatre Condal

ONYRIC neix el 2018 a Barcelona com a projecte artístic del Grup Focus i Daniel Anglès centrat en el teatre musical i amb la voluntat d’esdevenir l’espai de referència del gènere al nostre país. El projecte s’emmiralla en la tradició anglosaxona amb l’objectiu de convertir el Teatre Condal, el principal espai d’exhibició del projecte amb dues sales, en “la casa del musical” i, d’aquesta manera, apropar-te produccions musicals que aposten per la qualitat i rigor artístics.

Què pots veure?

“La gent que diu que no li agraden els musicals és perquè encara no ha trobat el seu” Daniel Anglès, director artístic d'ONYRIC Teatre Condal

Vols saber més?

Espais

  • onyric teatre musical barcelona
  • onyric teatre musical barcelona
  • onyric teatre musical barcelona

Teatre

El Condal ha viscut una remodelació integral. S’ha realitzat una forta inversió tècnica per dotar-lo amb el millor equip de so del país. A més, les tonalitats més fosques, suports amb fusta i una nova il·luminació t’ajudaran a interactuar amb els sentits d’una manera més propera.

  • club onyric teatre musical barcelona
  • club onyric teatre musical barcelona

Club ONYRIC

La zona del bar del Teatre Condal és el nou Club ONYRIC, que compta amb un escenari que transforma l’espai i el converteix en un punt d’atenció altament artístic i proper. Entre d’altres, s’hi exhibirà el cicle “En Paral·lel“, que acompanyarà els musicals que fan temporada al Condal.