El projecte ONYRIC amplia horitzons per a la temporada 2019-2020

onyric musical

Ara fa un any, us presentàvem el projecte ONYRIC i, des d’aleshores, han passat moltíssimes coses. Durant aquesta temporada, hem programat al Teatre Condal i al seu Club més de 50 propostes de diferents formats i estils. L’èxit artístic i la complicitat amb el públic han estat extraordinaris.

Aquest any de residència a l’històric teatre de l’avinguda del Paral·lel ens ha permès comprovar el múscul artístic de què disposem, el potencial del talent dels nostres artistes i la gran quantitat de projectes que podem arribar a generar.

És per això que, a partir de l’estiu, centrarem els nostres esforços en la producció de continguts de més gran format amb necessitats de diferents espais on presentar cada títol. Després de l’èxit de RENT, la nostra primera producció pròpia, estem preparant la seva estrena a Madrid que tindrà lloc durant el 2020. I dues noves grans produccions en fase de desenvolupament, els èxits internacionals Golfus de Roma i Big Fish.

Les possibilitats són infinites i la nostra passió pels musicals es reforça després de tot el que hem viscut durant aquests mesos, així com de la quantitat d’idees i propostes que estem desenvolupant. Tancarem la temporada amb un artista internacional, Gerónimo Rauch, que ens oferirà un concert de luxe el pròxim 21 de juny. I ens acomiadem formant part de la programació oficial del Grec 2019 Festival de Barcelona amb l’estrena del musical creat per la companyia Els Pirates Teatre, Les Feres de Shakespeare, que suposa el seu salt al gran format.

A partir de setembre, omplirem de somriures el Teatre Condal amb una temporada dedicada a la comèdia. I des d’ONYRIC, a Focus seguirem apostant amb valentia per la producció de musicals que ens apassionen i, n’estem segurs, seguiran fent vibrar als espectadors.

Perquè els somnis tenen música.
I la volem compartir amb tu! 😉

 

Daniel Anglès, Director Artístic d’ONYRIC