Ja tenim equip artístic per a Les Dames del Perpetu Socors!

Alícia Serrat, directora de Les Dames del Perpetu Socors - Teatre Condal

Les Dames del Perpetu Socors ja té directora d’escena i directora musical! El director artístic d’ONYRIC, Daniel Anglès, ha anunciat que Alícia Serrat serà la directora del primer musical amb segell ONYRIC, que arribarà al Teatre Condal a partir de febrer del 2019, i Laura Andrés en signarà la direcció musical.

La directora, dramaturga, compositora, lletrista i adaptadora Alícia Serrat serà l’encarregada de portar a escena l’adaptació en català del musical guanyador del premi Laurence Olivier 2017 a millor comèdia de nova creació. Serrat ha escrit i dirigit el musical Per si ens tornem a veure, i és una de les creadores de Pegados, muntatge guanyador del premi Max al millor Espectacle Musical i de dos premis Butaca: Millor Actriu de musical i Millor Musical. A més, també ha dirigit Mierda de artista, Escape Show, i el concert benèfic Amor x Amor.

Laura Andrés, directora musical de Les Dames del Perpetu Socors

La músic, professora i pianista professional Laura Andrés serà la directora musical de Les Dames del Perpetu Socors. Andrés ha treballat d’assistent de direcció musical a Gente Bien, de La Cubana, ha format part de l’orquestra de músics de Scaramouche, de Dagoll Dagom. I darrerament ha estat professora a l’Acadèmia d’Operación Triunfo (TVE).