Kerry Ellis a Barcelona: la diva de Broadway en concert!

kerry ellis a barcelona

Vols viatjar als elegants musicals de Broadway i el West End sense moure’t de la butaca? Si la teva resposta és un sí, estàs de sort! ONYRIC Teatre Condal et porta en primícia l’únic concert de la gran dama del musical Kerry Ellis a l’Estat Espanyol: dilluns, 8 d’octubre a les 20h. T’animes a gaudir d’una vetllada excepcional? 😉
Aquest concert serà el primer de la diva del musical a Barcelona. Kerry Ellis oferirà un recital de les cançons que l’han acompanyada durant la seva excepcional trajectòria. A més, Ellis comptarà amb una col·laboració molt especial: la del cantant mallorquí Ricky Merino, concursant del programa Operación Triunfo, amb qui cantarà uns temes.

Compra la teva entrada

“El més emocionant de veure un nou espectacle és que et trasllada a un viatja ple de sorpreses, si saps el que t’espera no hi ha diversió”
Kerry Ellis


Kerry Ellis ha protagonitzat Les Miserables i Wicked, espectacles que la van llençar a la fama internacional. La musa de Brian Way de Queen també ha participat en musicals tan cèlebres com Cats, Oliver, Miss Signon, Will Rock You, entre molts d’altres.