ONYRIC Teatre Condal, la nova casa dels musicals a Barcelona

musicals a barcelona

ONYRIC Teatre Condal és la nova casa dels musicals a Barcelona. De la mà de Daniel Anglès, el seu director artístic, el projecte s’emmiralla en la tradició anglosaxona amb l’objectiu d’apropar-te produccions musicals que aposten per la qualitat i rigor artístics.

Descobreix tota la programació

Per tal d’adaptar-se a les necessitats de la nova programació, el Condal ha viscut una remodelació integral. Des del Grup Focus s’ha realitzat una forta inversió tècnica per dotar-lo amb el millor equip de so del país. Les tonalitats més fosques, suports amb fusta i una nova il·luminació t’ajudaran a interactuar amb els sentits d’una manera més propera.

Club ONYRIC: Un nou punt d’atenció altament artístic i proper

La zona del bar del Teatre Condal s’ha transformat en el Club ONYRIC, un nou espai d’exhibició que ofereix una programació propera sense perdre el rigor i qualitat artístics propi del projecte.
Al Club ONYRIC s’hi exhibeix el cicle “En Paral·lel“, que acompanya els musicals que fan temporada, a més d’obres de petit format que ens han acompanyat aquest primer semestre com Impro Side Story, Paquito Forever i I Hate Music! Cançons, lletres i records de Leonard Bernstein, el nostre homenatge al centenari del seu naixement, i, pròximament, el concert de Roger Berruezo. Naturalment.

club onyric musicals a barcelona

Consulta la programació del Club ONYRIC

Viu els musicals a Barcelona de forma més completa

L’experiència ONYRIC no acaba amb el final de la funció. En bona part dels espectacles, s’organitzen activitats complementàries relacionades amb el muntatge per poder viure els musicals a Barcelona de forma més completa. Un bon exemple són les post funcions, espais de debat amb la companyia en què podràs aprofundir sobre l’obra, el seu procés de creació, reflexionar sobre la temàtica presentada i compartir experiències amb altres apassionats del teatre musical.
La pròxima serà el 12 de desembre, al voltant de l’espectacle 25 il·lusions del Mag Lari. L’activitat estarà conduïda pel director artístic d’ONYRIC Teatre Condal, Daniel Anglès, i comptarà amb la participació del Mag Lari.

Descobreix totes les activitats i funcions especials

Sigues més que un espectador

ONYRIC Teatre Condal et permet ser més que un espectador i gaudir dels musicals a Barcelona d’una manera diferent. Hem creat un espai perquè et vinculis emocionalment en el projecte. Volem que siguis un Dreamer!
I què vol dir ser Dreamer? Doncs…

  • Accés prioritari en la compra d’entrades
  • Descomptes exclusius
  • Subscripció la newsletter exclusiva ONYRIC
  • Invitacions per a la programació en paral·lel d’ONYRIC
  • Accés restringit a les activitats del projecte: assajos, presentacions, etc.
  • Welcome pack

Sigues DREAMER

I a la vegada, també pots ser Angel: Dona suport al projecte gràcies a una aportació econòmica i personal, i gaudeix de beneficis exclusius que pots consultar aquí.

Des de Broadway i el West End, et portem la funció relax

A més, ONYRIC Teatre Condal t’ofereix en primícia la funció relax, un format habitual a Broadway i al West End.
La funció relax està adreçada a col·lectius amb necessitats determinades. Un avantatge molt especial per si tens ganes de viure l’espectacle d’una manera distesa i tranquil·la.
Així doncs, tots aquells espectadors que tingueu sensibilitat sensorial no us haureu de preocupar: des del teatre facilitaran els canvis pertinents en quant a la il·luminació i la sonoritat.

  • La llum de la sala es mantindrà tènue
  • Les portes romandran obertes perquè et puguis moure lliurement pel vestíbul

Tranquil, aquest pacte es farà entre tu i els intèrprets. Volem que et sentis còmode i com a casa teva, lluny de sensacions d’angoixa i tensió.
La funció relax també està pensada perquè mares i pares gaudiu dels musicals a Barcelona amb els vostres nadons. Si en algun moment has de donar el pit al teu nadó o sortir de la sala per una urgència, no et preocupis!

El passat 29 de setembre vam celebrar la primera funció relax amb Fun Home i l’experiència va ser “molt emocionant”. “Hi havia una energia que no havia vist mai en un teatre a la nostra ciutat i hi havia gent que anava al teatre per primer cop a la seva vida”, explicava Daniel Anglès, també actor i director de Fun Home.

Et donem la benvinguda a casa teva

En definitiva, volem que quan vinguis a l’ONYRIC Teatre Condal et sentis com a casa. També, i si has arribat fins aquí, t’oferim la possibilitat de trobar les promocions que tenim vigents en els nostres espectacles. Fins aviat!

musicals a barcelona

Consulta els espectacles amb promoció