Les Feres de Shakespeare, el musical del Grec Festival de Barcelona!

musical del grec festival de barcelona

El nostre escenari acollirà un dels plats forts d’aquest estiu: Les Feres de Shakespeare d’Els Pirates Teatre, el musical del Grec Festival de Barcelona!

Aquest any, Els Pirates Teatre, una de les companyies alternatives més antigues de la nostra ciutat, celebren 18 anys de trajectòria. Una majoria d’edat meravellosa que celebrarem plegats al ritme de Les Feres de Shakespeare, una adaptació a partir de l’obra “L’amansiment de La Fúria” de William Shakespeare, amb Laura Aubert, Lloll Bertran, Mariona Castillo, Ricard Farré, Laura Pau, Lluna Pindado, Arnau Puig i Jordi Vidal.

Ambientat en la Pàdua del 1594, on tres dones trencaran amb el paper que els ha tocat fer per esdevenir allò que decideixen ser. I com ho faran? Desplegant la seva fúria per vèncer a una societat ancorada en el passat i fonamentada en el patriarcat i els valors medievals.

Compra les teves entrades!

Funcions especials de Les Feres de Shakespeare

A l’igual que el nostre projecte, els espectacles d’Els Pirates Teatre mantenen forts vincles amb la música i proximitat amb el públic. És per això que oferirem una sèrie de funcions especials al voltant del musical del Grec Festival de Barcelona:

  • Post funció amb Els Pirates Teatre l’11 i el 21 de juliol: després de la representació del musical de Les Feres de Shakespeare, la companyia durà a terme un col·loqui entre el públic, conduït pel director artístic de l’ONYRIC Teatre Condal i director del muntatge, Daniel Anglès, al voltant de l’espectacle. S’aprofundirà en el procés de creació de la comèdia i es reflexionarà sobre la temàtica tractada per compartir experiències.
  • Funció Relax de Les Feres de Shakespeare el 20 de juliol a les 17:30h: pensada especialment per a totes aquelles persones que necessiten viure l’espectacle en un ambient relaxat i distès, adaptada a les necessitats específiques de col·lectius amb capacitats concretes. La comèdia musical es desenvoluparà com és habitual i incorporarà canvis en la il·luminació i la sonoritat perquè aquesta sigui més accessible per als espectadors amb sensibilitat sensorial. D’aquesta manera, Els Pirates Teatre amb Les Feres de Shakespeare pactaran amb els espectadors per tal de crear un ambient més informal, evitant sensacions d’angoixa i tensió. Les limitacions de soroll no seran restrictives i el públic podrà moure’s lliurement per l’espai, ja que la llum de la sala es mantindrà tènue i les portes restaran obertes per tal que el públic tingui la possibilitat d’entrar i sortir al vestíbul de l’ONYRIC Teatre Condal de Barcelona quan vulgui.

Compra les teves entrades per a la funció relax!