Love of Lesbian presenta Miralls i Miratges a Barcelona

love of lesbian barcelona

Últimes localitats per gaudir del nou espectacle de Love of Lesbian a Barcelona fins al 9 de juny a l’ONYRIC Teatre Condal

Love of Lesbian ja és a casa nostra amb el seu nou espectacle Miralls i Miratges a l’ONYRIC Teatre Condal de Barcelona. Miralls i Miratges no és una obra de teatre, però tampoc un musical. És un espectacle que combina música i teatre, basat amb les cançons de Love of Lesbian i sota la codirecció i creació escènica de Guillem Albà.

Compra les teves entrades!

Després d’una llarga gira pels escenaris d’arreu de la península, i de continuades peticions per part de públic inquiet del grup, Miralls i Miratges s’ha reiventat. L’espectacle està actualitzat escènicament, amb algunes cançons de l’últim treball del grup, ‘El Poeta Halley’. La música és el reflex de la nostra realitat? O és la creadora de miralls on refugiar-nos? Una dualitat que moltes vegades es confon en una mateixa melodia o en un mateix vers. El repertori de Miralls i Miratges es centra exclusivament en els temes més feridors de la seva discografia.

Guillem Albà s’ocupa de la posada en escena on les ombres xineses, els titelles i altres disciplines prendran protagonisme, creant així imatges poètiques que acompanyaran les cançons de la banda.

Primera vegada en una temporada de teatre

Love of Lesbian ja fa més de 20 anys que sobrevolen pobles i ciutats amb la seva música però aquesta és la primera vegada que el grup està programat dins d’una temporada de teatre i s’instal·la a un escenari durant gairebé dues setmanes per presentar el seu espectacle.

No et pots perdre aquesta experiència única que et farà vibrar i emocionar. Les cançons més sentides del grup prenen forma i es converteixen en un espectacle per a tots els qui vulguin viatjar a bord d’un coet vermell i amb el barret de mag del Poeta Halley sota el braç. Vine a veure el nou espectacle de Love of Lesbian i Guillem Albà fins al 9 de juny a l’ONYRIC Teatre Condal de Barcelona.

Últimes localitats!

Miralls i Miratges fa “la nostra vida més bonica”

La màgia de l’obra de Love of Lesbian i Guillem Albà ja ressona per tot Barcelona. Així ho comparteixen els espectadors a les xarxes socials després de gaudir d’una nit màgica. Aquí pots trobar els tuits postfunció de l’espectacle: