Love of Lesbian presenta Miralls i Miratges a Barcelona

love of lesbian barcelona

Vine a gaudir del nou espectacle de Love of Lesbian a Barcelona del 28 de maig al 9 de juny a l’ONYRIC Teatre Condal

Love of Lesbian pujarà als escenaris amb el seu espectacle Miralls i Miratges a l’ONYRIC Teatre Condal de Barcelona. Miralls i Miratges no és una obra de teatre, però tampoc un musical. És un espectacle que combina música i teatre, basat amb les cançons de Love of Lesbian i sota la codirecció i creació escènica de Guillem Albà.

Compra les teves entrades!

Després d’una llarga gira pels escenaris d’arreu de la península, i de continuades peticions per part de públic inquiet del grup, Miralls i Miratges s’ha reiventat. L’espectacle està actualitzat escènicament i hi han afegit algunes cançons de l’últim treball del grup, ‘El Poeta Halley’. La música és el reflex de la nostra realitat? O és la creadora de miralls on refugiar-nos? Una dualitat que moltes vegades es confon en una mateixa melodia o en un mateix vers. El repertori de Miralls i Miratges es centrarà exclusivament en els temes més feridors de la seva discografia.

Guillem Albà s’ocupa de la posada en escena on les ombres xineses, els titelles i altres disciplines prendran protagonisme, creant així imatges poètiques que acompanyaran les cançons de la banda.

Primera vegada en una temporada de teatre

Love of Lesbian ja fa més de 20 anys que sobrevolen pobles i ciutats amb la seva música però aquesta és la primera vegada que el grup està programat dins d’una temporada de teatre i s’instal·la a un escenari durant gairebé dues setmanes per presentar el seu espectacle.

El públic de Love of Lesbian és molt fidel i tot i que encara queden més de tres mesos per l’estrena, el ritme d’entrades venudes és frenètic.

No et pots perdre aquesta experiència única que et farà vibrar i emocionar. Les cançons més sentides del grup prenen forma i es converteixen en un espectacle per a tots els qui vulguin viatjar a bord d’un coet vermell i amb el barret de mag del Poeta Halley sota el braç. Vine a veure el nou espectacle de Love of Lesbian i Guillem Albà del 28 de maig al 9 de juny a l’ONYRIC Teatre Condal de Barcelona.

Comprar entrades