Musicals a Barcelona aquest 2019? Tenim el teu espectacle!

musicals a barcelona

Estrenem un nou any amb molta energia i entusiasme. Estem il·lusionats per presentar-te totes les novetats que pots veure a l’ONYRIC Teatre Condal al llarg d’aquests propers mesos. Hem estat treballant de valent durant setmanes per poder programar 18 espectacles que ens faran emocionar i vibrar de valent. Ja saps que sempre pensem amb el nostre públic i és per això que trobaràs propostes musicals a Barcelona per a totes les edats i gustos.

El plat fort serà Rent; un musical jove, reivindicatiu i tenaç que posa de manifest les diferències entre classes i la lluita constant per fer-se un lloc a la societat. Arriba a Barcelona 20 anys després de la seva estrena en castellà.

Descobreix tota la programació

ONYRIC Teatre Condal, la casa dels musicals a Barcelona

ONYRIC Teatre Condal és la nova casa dels musicals a Barcelona. De la mà de Daniel Anglès, el seu director artístic, el projecte s’emmiralla en la tradició anglosaxona amb l’objectiu d’apropar-te produccions musicals que aposten per la qualitat i rigor artístics.

Per tal d’adaptar-se a les necessitats de la nova programació, el Condal ha viscut una remodelació integral. Des del Grup Focus s’ha realitzat una forta inversió tècnica per dotar-lo amb el millor equip de so del país. Les tonalitats més fosques, suports amb fusta i una nova il·luminació t’ajudaran a interactuar amb els sentits d’una manera més propera.

Club ONYRIC: Un nou punt d’atenció altament artístic i proper

Nosaltres mai no oblidem els petits detalls, aquelles produccions properes i intimistes que només tenen lloc al Club ONYRIC, el nou espai d’exhibició que ofereix una programació propera sense perdre el rigor i qualitat artístics propi del nostre projecte.

Al Club ONYRIC hi trobaràs Eva María Cortés. La mitad de mí , Impro Side Story, Virgínia Martínez. Close to Liza, Plataforma. Protagonistes del mil·lenni, Daniel Anglès. Punto de Rocío i Sylvia Parejo. Musicales Dorados.

Concerts exclusius de petit format; autèntiques oportunitats úniques per veure gran artistes del panorama musical cantant en directe gairebé només per tu. Et sentiràs com a casa…

club onyric musicals a barcelona

Consulta la programació del Club ONYRIC

Viu els musicals a Barcelona de forma més completa

L’experiència ONYRIC no acaba amb el final de la funció. En bona part dels espectacles, s’organitzen activitats complementàries relacionades amb el muntatge per poder viure els musicals a Barcelona de forma més completa. Un bon exemple són les post funcions, espais de debat amb la companyia en què podràs aprofundir sobre l’obra, el seu procés de creació, reflexionar sobre la temàtica presentada i compartir experiències amb altres apassionats del teatre musical.
La pròxima serà el 10 d’abril, al voltant de Rent. L’activitat estarà conduïda pel director artístic d’ONYRIC Teatre Condal i director del muntatge, Daniel Anglès.

Descobreix totes les activitats i funcions especials

Sigues més que un espectador

ONYRIC Teatre Condal et permet ser més que un espectador i gaudir dels musicals a Barcelona d’una manera diferent. Hem creat un espai perquè et vinculis emocionalment en el projecte. Volem que siguis un Dreamer!
I què vol dir ser Dreamer? Doncs…

  • Accés prioritari en la compra d’entrades
  • Descomptes exclusius
  • Subscripció la newsletter exclusiva ONYRIC
  • Invitacions per a la programació en paral·lel d’ONYRIC
  • Accés restringit a les activitats del projecte: assajos, presentacions, etc.
  • Welcome pack

Sigues DREAMER

I a la vegada, també pots ser Angel: Dona suport al projecte gràcies a una aportació econòmica i personal, i gaudeix de beneficis exclusius que pots consultar aquí.

Des de Broadway i el West End, et portem la funció relax

A més, ONYRIC Teatre Condal t’ofereix en primícia la funció relax, un format habitual a Broadway i al West End.
La funció relax està adreçada a col·lectius amb necessitats determinades. Un avantatge molt especial per si tens ganes de viure l’espectacle d’una manera distesa i tranquil·la.
Així doncs, tots aquells espectadors que tingueu sensibilitat sensorial no us haureu de preocupar: des del teatre facilitaran els canvis pertinents en quant a la il·luminació i la sonoritat.

  • La llum de la sala es mantindrà tènue
  • Les portes romandran obertes perquè et puguis moure lliurement pel vestíbul

Tranquil, aquest pacte es farà entre tu i els intèrprets. Volem que et sentis còmode i com a casa teva, lluny de sensacions d’angoixa i tensió.
La funció relax també està pensada perquè mares i pares gaudiu dels musicals a Barcelona amb els vostres nadons. Si en algun moment has de donar el pit al teu nadó o sortir de la sala per una urgència, no et preocupis!

El passat 29 de setembre vam celebrar la primera funció relax amb Fun Home i l’experiència va ser “molt emocionant”. “Hi havia una energia que no havia vist mai en un teatre a la nostra ciutat i hi havia gent que anava al teatre per primer cop a la seva vida”, explicava Daniel Anglès. La pròxima funció relax serà el pròxim 12 d’abril (17h) amb Rent.

 

Et donem la benvinguda a casa teva

En definitiva, volem que quan vinguis a l’ONYRIC Teatre Condal et sentis com a casa. També, i si has arribat fins aquí, t’oferim la possibilitat de trobar les promocions que tenim vigents en els nostres espectacles. Fins aviat!

musicals a barcelona

Consulta els espectacles amb promoció