ONYRIC neix el 2018 a Barcelona com a projecte artístic del Grup Focus i Daniel Anglès centrat en el teatre musical i amb la voluntat d’esdevenir l’espai de referència del gènere al nostre país. El projecte s’emmiralla en la tradició anglosaxona amb l’objectiu de convertir el Teatre Condal, el principal espai d’exhibició del projecte amb dues sales, en “la casa del musical” i, d’aquesta manera, apropar-te produccions musicals que aposten per la qualitat i rigor artístics.

ONYRIC teatre musical barcelona

Direcció artística

Daniel Anglès

Nascut a Barcelona l’any 1975, Daniel Anglès ha estat relacionat amb el món del teatre musical des dels 18 anys i hi ha desenvolupat treballs en diferents àmbits. Actualment és director d’ONYRIC, el nou projecte artístic del Teatre Condal; director de l’escola Aula – Arts Escèniques de Barcelona, de la qual també és fundador (2003); director artístic de la productora No Day But Today, amb la qual ha portat a escena Rent (2016), Acústic Broadway (2015) i Hair (2014), entre d’altres, i director de càsting de musicals de gran format a Madrid i a Barcelona, com Les Misérables, Mamma Mia! i La bella y la bestia.

També és el productor artístic del nou musical Tot el que no ens vam dir, d’Alícia Serrat i Miquel Tejada, i ha realitzat treballs de direcció, creació i producció artística en tots els espectacles de la companyia independent El Musical Més Petit des de la seva creació, l’any 1996, amb la qual ha guanyat 5 Premis Butaca i 1 Premi Sebastià Guasch. Ha doblat diversos personatges a les cançons de pel·lícules de Disney i Dreamworks i, a més a més, és el director de doblatge de cançons de nombroses sèries i pel·lícules d’animació. Anglès també ha adaptat text i lletres al castellà i català per a pel·lícules, sèries, programes de televisió i espectacles.

Daniel Anglès, director artístic ONYRIC Teatre Condal
“La gent que diu que no li agraden els musicals és perquè encara no ha trobat el seu” Daniel Anglès, director artístic d'ONYRIC

Espais

  • onyric teatre musical barcelona
  • onyric teatre musical barcelona
  • onyric teatre musical barcelona

Teatre

El Condal ha viscut una remodelació integral. S’ha realitzat una forta inversió tècnica per dotar-lo amb el millor equip de so del país. A més, les tonalitats més fosques, suports amb fusta i una nova il·luminació t’ajudaran a interactuar amb els sentits d’una manera més propera.

  • club onyric teatre musical barcelona
  • club onyric teatre musical barcelona

Club ONYRIC

La zona del bar del Teatre Condal és el nou Club ONYRIC, que compta amb un escenari que transforma l’espai i el converteix en un punt d’atenció altament artístic i proper. Entre d’altres, s’hi exhibirà el cicle “En Paral·lel“, que acompanyarà els musicals que fan temporada al Condal.