RENT El Musical enamora a Barcelona: totes les opinions

rent el musical opinions

El fenomen de RENT El Musical ja ressona per tot Barcelona. Després del procés de creació i completades les funcions prèvies, amb pràcticament totes les localitats exhaurides, l’estrena de la renovada versió en castellà de Daniel Anglès, amb el cast encapçalat per Iñaki Mur, Víctor Arbelo, Júlia Bonjoch, Albert Bolea, África Alonso, Anna Herebia, Xavier Navarro i Peter Vives, va ser tot un èxit. I no ho diem nosaltres. Aquí pots trobar algunes de les reaccions després d’una nova nit màgica a l’ONYRIC Teatre Condal de Barcelona.

RENT és un musical que mai passa de moda. El seu guió està viu i segueix connectant amb la realitat actual. Els personatges mostren la seva vida, que mesuren en “cicles d’amor”, de manera propera i totalment sincera. Respecten la llibertat d’expressió per sobre de tot i converteixen els seus problemes en petits reptes que els permeten superar-se dia a dia, conèixer gent nova, formes diferents de veure la vida i aposten per una actitud saludable i positiva a l’hora d’afrontar els alts i baixos que els depara el destí.

Basat en l’òpera La Bohème de Puccini, RENT ens guia a través de les vides de vuit apassionats artistes que lluiten per sobreviure i enfrontar-se als obstacles en el dur East Village de Nova York de la dècada dels 90. Amb cançons d’èxit com “Seasons of Love”, “Take me or leave me”, “Rent” i “la Vie Bohème”, RENT captiva al públic amb la seva audaç musicalitat rockera i el seu missatge universal d’esprémer la vida com si cada moment fos l’últim.

Compra les teves entrades!

 

RENT El Musical “ens va encantar a nivells estratosfèrics”

L’obra de Jonathan Larson és una dosi d’energia positiva que encomana optimisme. Així ho comparteixen els espectadors a les xarxes socials després de gaudir d’un dels musicals més premiats de la història. Aquí pots trobar els tuits postfunció del musical de RENT: