RENT el musical: un procés de creació apassionant

rent el musical onyric teatre condal

Compte enrere per estrenar RENT a l’ONYRIC Teatre Condal de Barcelona! RENT és l’apassionant musical de rock de Broadway, basat en l’òpera de La Bohème de Puccini, que ens guia a través de les vides de vuit artistes famolencs que lluiten per sobreviure i enfrontar-se als obstacles en el dur East Village de Nova York de la dècada dels 90. RENT, de Jonathan Larson, és un dels musicals més premiats de la història: ha guanyat els premis més importants de la seva categoria, entre ells 4 premis Tony (destacant el de millor musical), 6 premis Drama Desk, un premi Pulitzer i un premi Theatre World.

RENT és un musical que mai no passada de moda. El seu guió és viu i sempre connecta amb la realitat del que està passant al carrer. Els personatges ens expliquen la seva vida de manera propera i totalment sincera. Respecten per sobre de tot la llibertat d’expressió i els seus problemes els converteixen en petits reptes que els permeten superar-se dia darrera dia, conèixer nova gent, noves formes de veure la vida i sobretot una forma molt saludable i positiva d’encarar els alts i baixos que ens depara la vida. L’obra ens farà sortir del teatre amb una bona dosi d’optimisme i carregats d’energia positiva.

Compra les teves entrades!

El muntatge de RENT: una autèntica obra d’art

rent el musical onyric teatre condal

rent el musical onyric teatre condal

rent el musical onyric teatre condal

El procés de creació del musical, sota la direcció de Daniel Anglès, a l’ONYRIC Teatre Condal de Barcelona també està sent una aventura apassionant. El muntatge ha estat una autèntica obra d’art. La posada en escena requereix un desplegament a nivell tècnic i logístic que ha suposat haver d’adaptar l’escenari per complet. Durant 10 dies, més de 12 operaris han estat treballant de valent per poder crear l’estructura mecànica que subjecta els diferents elements escènics tant a dins com fora de la caixa escènica. La pinta del teatre (el sostre del propi escenari) s’ha hagut de reforçar amb 8 barres que aguantaran fins a 45 punts de llum. Jordi Ballbé, cap tècnic de l’ONYRIC Teatre Condal, ha estat l’encarregat de sonoritzar el musical a nivell tècnic. Durant setmanes ha dissenyat un so exclusiu pel teatre on tant els actors com l’orquestra en directe, encaixen a la perfecció obtenint uns resultats finals iguals que una gravació en un estudi de so. L’espectador tindrà en tot moment una sensació completament immersiva gràcies als més de 15 altaveus repartits de manera estratègica al llarg de la platea del teatre ONYRIC Teatre Condal.

rent el musical onyric teatre condal

rent el musical onyric teatre condal

Així que ja ho saps, no et quedis sense entrada per venir a veure del 23 de març al 26 de maig el musical que va revolucionar els 90 a Barcelona.

Compra les teves entrades!

 

Fotografies: Paula Costas