Gerónimo Rauch, l’estrella dels Misérables i The Phantom of the Opera en el West End, protagonista també de Jesucrist Superstar, Chicago i Sunset Boulevard

Gerónimo Rauch és un dels artistes argentins de major transcendència internacional en el Teatre Musical. Ha protagonitzat Els Misérables i el Fantasma de la Òpera en el West End De Londres i Jesucristo superstar, Chicago i recentment Sunset Boulevard a Espanya.
Amb una carrera internacional a nivell discogràfic, Gerónimo ha editat dos discos sota el segell de Sony Music. A finals del 2018 va ser llançat el seu últim treball discogràfic “Porque yo te amo” produït per Humberto Gatica i amb col·laboracions amb Carlos Rivera i Natalia Jimenez.
Des del 2015 que Gerónimo forma part dels concerts de Nadal que produeixen L’Auditori al costat de la OBC i dirigits pel Mestro Alfonso Casado.
Gerónimo Rauch en concert” serà una nit íntima on podrem recórrer els grans èxits que ho han portat a diferents escenaris del món i molts altres himnes que acompanyats al piano pel Maestro Sergi Cuenca, faran del 21 de juny, una nit per a recordar.

Escolta el seu nou disc en totes les plataformes digitals
75 min.
Espectacle en castellà i anglès
Teatre
gerónimo rauch en concert onyric teatre condal barcelona

L'equip

Direcció musical Sergi Cuenca
Amb:
Gerónimo Rauch (veu)
Sergi Cuenca (Piano)

L'equip

Direcció musical Sergi Cuenca
Amb:
Gerónimo Rauch (veu)
Sergi Cuenca (Piano)

També et pot interessar: