24 hores de la vida d’una dona: Stefan Zweig en català!

24 hores de la vida d'una dona Stefan Zweig en català

Estàs preparat per endinsar-te en un musical apassionant sobre el bé i el mal, i els desitjos més humans? Vols gaudir del cèlebre escriptor Stefan Zweig en català?

La versió catalana del musical 24 hores de la vida d’una dona de Stefan Zweig ja ha arribat a l’ONYRIC Teatre Condal. Després d’haver guanyat el premi Broadway World Spain com a millor espectacle musical, del premi a Silvia Marsó com a Millor Actriu Protagonista en el certamen dels Premis de Teatre Musical i de l’èxit obtingut al Teatro de La Abadía de Madrid, aquest emocionant musical basat en la novel·la homònima de Zweig es podrà veure a Barcelona fins al 25 de novembre.

Marc Parejo, protagonista de la sèrie Acacias que debuta professionalment a la seva Barcelona, i Germán Torres, qui retorna després de triomfar fa un any amb Incendios al Teatre Goya, acompanyen a Silvia Marsó dalt de l’escenari en aquest íntim musical de cambra que et convida a reflexionar sobre els misteris de la naturalesa humana i et mostra com el destí pot convertir-se en catalitzador d’un profund debat moral.

Si abans t’agradaven els musicals, ara… t’encantaran! 😉

Compra aquí les teves entrades

“El destí pot posar la teva vida en joc en una sola partida; moure fitxa és l’única cosa que et queda per guanyar… o perdre”.
Silvia Marsó

Stefan Zweig en català

Considerat un dels millors novel·listes de la seva època, Zweig va ser un dels autors més llegits i aclamats del període d’entreguerres a Europa. Tanmateix, va patir la repressió i l’oprobi de veure les seves obres prohibides i reduïdes a cendres pel règim nazi durant la Segona Guerra Mundial. El seu repertori inclou publicacions tan conegudes com: Moments estel·lars de la humanitat (1927), El món d’ahir (1942), i biografies magnífiques de personatges històrics, com Maria Antonieta (1932).

A 24 hores de la vida d’una dona, podràs gaudir de Stefan Zweig en català, gràcies a la traducció de Roser Batalla. L’espectacle et conduirà fins a la Costa Blava, el Casino de Montecarlo i l’antiga Viena en un remolí tòrrid i emocionant que transformarà als protagonistes de la peça per sempre.

24 hores de la vida d'una dona Stefan Zweig en català

Sabies que…

  • Zweig va néixer l’any 1881 dins d’una pròspera i culta família jueva a Viena, una ciutat tolerant i diversa, on hi habitaven austríacs, hongaresos, eslaus i jueus.
  • L’escriptor va mantenir una estreta amistat amb Sigmund Freud. Potser, la seva relació va influir en la reflexió psicològica i el debat moral que presenten els personatges de l’obra.
  • Després de sucumbir a una prolongada depressió, va prendre la decisió de suïcidar-se a Petròpolis en companyia de la seva esposa i secretaria, Lotte Alttman, l’any 1942, essent l’any passat el 75è aniversari de la seva mort.

No et quedis sense entrades!