Viu el teatre infantil a Barcelona amb Artaban

artaban, la llegenda del quart rei mag teatre infantil a barcelona

Vols reviure la nit més màgica de l’any i conèixer el quart rei mag? Sí, sí, ho heu llegit bé: el quart rei mag, l’Artaban. Encara no el coneixes? T’animes a descobrir la seva història? Viu el teatre infantil a Barcelona en format musical amb nosaltres!

A partir de l’11 de desembre, el musical de teatre familiar Artaban, la llegenda del quart rei mag aterra a Barcelona, a l’ONYRIC Teatre Condal, i s’hi estarà fins al 4 de gener. Marc Rosich ha adaptat la novel·la The Other Wise Man, de l’escriptor Henry van Dyke, per crear un espectacle pensat per als més menuts de la família. Amb una clara vocació pedagògica i una forta estimació pel cant coral, l’obra dirigida per Marc Angelet amb direcció musical de Marc Sambola, proposa una història màgica per deixar volar la imaginació!

Compra aquí les teves entrades!

Teatre infantil a Barcelona en format musical

I si existís un quart rei mag? T’imagines que quatre Reis Mags iniciessin la seva expedició i, pel camí, un d’ells decidís modificar el seu destí i emprendre una nova aventura? ONYRIC Teatre Condal et convida a descobrir el teatre musical als més petits de casa amb Artaban, la llegenda del quart rei mag! 😉

La nit de reis, els nervis no deixen dormir als més petits, i la casa del Blai, la Clàudia i l’Eloi no és cap excepció. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi li explicaran al seu germà Blai la llegenda d’Artaban, el jove príncep fascinat per les estrelles. Aquest Nadal aterra a Barcelona la història d’un jove príncep que es va sumar a l’expedició dels tres Reis Mags d’Orient per demostrar al món que era capaç de fer coses importants, però que pel camí es va adonar que les grans missions són tant importants com els petits gestos que es fan al llarg del trajecte. Una història llegendària amb missatge que segur atraparà tant a petits com a grans.

artaban, la llegenda del quart rei mag teatre infantil a barcelona

Una aventura màgica per il·luminar les festes de Nadal.

Compra les teves entrades!