ONYRIC veu la llum el 2018 a Barcelona com a projecte artístic del Grup Focus i Daniel Anglès. Centrat en el teatre musical, va néixer amb la voluntat d’esdevenir una referència del gènere al nostre país. Inicialment es va instal·lar al Teatre Condal, amb l’objectiu d’apropar al públic produccions musicals amb una clara aposta per la qualitat i rigor artístics.

Aquest any de residència a l’històric teatre de l’avinguda del Paral·lel ha permès comprovar el múscul artístic de què ONYRIC disposa, el potencial del talent dels artistes i la gran quantitat de projectes que es poden arribar a generar.

És per això que, des d’aquest moment, el projecte ONYRIC amplia els seus horitzons: centrarem els nostres esforços en la producció de continguts de més gran format amb necessitats de diferents espais on presentar cada títol. Després de l’èxit de RENT, la nostra primera producció pròpia, estem preparant la seva estrena a Madrid que tindrà lloc durant el 2020. I dues noves grans produccions en fase de desenvolupament, els èxits internacionals Golfus de Roma i Big Fish.

Les possibilitats són infinites i la nostra passió pels musicals es reforça després de tot el que hem viscut durant aquests mesos, així com de la quantitat d’idees i propostes que estem desenvolupant.

A partir de setembre, el Teatre Condal obre una nova temporada dedicada a la comèdia amb El pare de la núvia, que de nou l’omplirà de somriures.

Des d’ONYRIC, a Focus seguirem apostant amb valentia per la producció de musicals que ens apassionen i, n’estem segurs, seguiran fent vibrar als espectadors. Per això t’animem a que ens continuis visitant per estar al dia o que et registris per rebre informació de les novetats que aniran arribant.

ONYRIC teatre musical barcelona

Direcció artística

Daniel Anglès

Nascut a Barcelona l’any 1975, Daniel Anglès ha estat relacionat amb el món del teatre musical des dels 18 anys i hi ha desenvolupat treballs en diferents àmbits. Actualment és director d’ONYRIC, el nou projecte artístic del Teatre Condal; director de l’escola Aula – Arts Escèniques de Barcelona, de la qual també és fundador (2003); director artístic de la productora No Day But Today, amb la qual ha portat a escena Fun Home (2018), Rent (2016), Acústic Broadway (2015) i Hair (2014), entre d’altres, i director de càsting de musicals de gran format a Madrid i a Barcelona, com Les Misérables, Mamma Mia! i La bella y la bestia.

També és el productor artístic del musical Tot el que no ens vam dir, d’Alícia Serrat i Miquel Tejada, i ha realitzat treballs de direcció, creació i producció artística en tots els espectacles de la companyia independent El Musical Més Petit des de la seva creació, l’any 1996, amb la qual ha guanyat 5 Premis Butaca i 1 Premi Sebastià Guasch. Ha doblat diversos personatges a les cançons de pel·lícules de Disney i Dreamworks i, a més a més, és el director de doblatge de cançons de nombroses sèries i pel·lícules d’animació. Anglès també ha adaptat text i lletres al castellà i català per a pel·lícules, sèries, programes de televisió i espectacles.

Daniel Anglès, director artístic ONYRIC Teatre Condal
“La gent que diu que no li agraden els musicals és perquè encara no ha trobat el seu” Daniel Anglès, director artístic d'ONYRIC