Torna Broadway a cappella a Barcelona

broadway a cappella a barcelona

L’espectacle revelació de l’ONYRIC Teatre Condal torna en exclusiva per fer 15 úniques funcions

Després de tres setmanes de funcions amb un èxit espectacular, Broadway a cappella torna al Teatre Condal, dins de la programació del projecte ONYRIC, fins al 10 de març.

Sense cap instrument i jugant únicament amb les seves veus, l’espectacle ofereix un recital de versions de les grans cançons de Broadway de tots els temps, interpretat per tretze dels millors cantants de musicals de casa nostra.

Broadway a cappella és una proposta que fusiona la musica a capella i el teatre musical. Sense cap instrument, el format combina les veus dels intèrprets amb coreografies i temes mítics del teatre que fan que el resultat sigui màgic i espectacular.

Daniel Anglès és el productor artístic de l’espectacle juntament amb Gerard Ibáñez, que és l’arranjador i director musical d’aquest sorprenent projecte. Ibañez, després de revolucionar el panorama dels conjunts vocals al nostre país amb Deudeveu, torna a unir-se amb el coreògraf del grup, Zuhaitz San Buenaventura, per crear aquest espectacle.

Un trasllat a les cartelleres de Broadway i West End

Tots els temes escollits que sonen són de musicals molt coneguts i fins i tot alguns espectadors han afirmat que les versions són millors que les originals. Broadway a cappella és un viatge d’il·lusions, un passeig pels temes dels grans musicals d’ara i de sempre, clàssics i moderns. Des de “The Greatest showman” a Grease, passant per “Sound of music”, el Medley d’Els Miserables o Jesucrist Superstar.

No et pots perdre aquest concert trepidant i emotiu on veuràs com la veu humana és l’instrument més poderós, expressiu, complex i emocionant que existeix. Broadway a cappella és un muntatge fresc, on tot i conèixer les cançons i haver-les sentit centenars de vegades, et sorprendran perquè els hi han donat un toc diferent i irrepetible.

Compra les teves entrades!