Vols viure els musicals de forma més completa?

musicals

La Comunitat ONYRIC et permet ser més que un espectador i gaudir dels musicals d’una manera diferent…

Ets un apassionat dels musicals i vols conèixer els secrets dels espectacles d’ONYRIC?

Vine a la post funció sobre Fun Home el 3 d’octubre, amb Daniel Anglès, director, actor i director artístic d’ONYRIC Teatre Condal, i la companyia de l’espectacle al complet!
Podràs debatre sobre l’obra, aprofundir en el seu procés de creació, reflexionar sobre la temàtica presentada i compartir experiències amb altres apassionats del teatre musical. Així que, si et quedes amb ganes de més Fun Home… No et perdis aquesta post funció conduïda pel col·lectiu de Nova Veu (Recomana), un cop finalitzada la funció de les 20h al Club ONYRIC. T’hi esperem!

ONYRIC Teatre Condal t’ofereix en primícia la funció relax, un format habitual a Broadway i al West End

La funció relax està adreçada a col·lectius concrets els quals disposen d’unes necessitats determinades. Un avantatge molt especial per si tens ganes de viure l’espectacle d’una manera distesa i tranquil·la.
Així doncs, tots aquells espectadors que tinguin sensibilitat sensorial no s’hauran de preocupar. Des del teatre facilitaran els canvis pertanyents a la il·luminació i la sonoritat.
La llum de la sala es mantindrà tènue i les portes romandran obertes perquè et puguis moure lliurement pel vestíbul. Tranquil, aquest pacte es farà entre tu i els intèrprets. Volem que et sentis còmode i com a casa teva, lluny de sensacions d’angoixa i tensió.
Així doncs, si en algun moment has de donar el pit al teu nadó o sortir de la sala per una urgència, no et preocupis!
Sona bé, no? Si abans t’agradaven els musicals estem convençuts que ara… t’encantaran!
El passat 29 de setembre vam celebrar la primera funció relax amb Fun Home i “va ser molt emocionant. Hi havia una energia que no havia vist mai en un teatre a la nostra ciutat i hi havia gent que anava al teatre per primer cop a la seva vida”, segons explica Daniel Anglès, director artístic d’ONYRIC Teatre Condal i també actor i director de Fun Home.

musicals

Viu els musicals d’una forma diferent:

Descobreix la Comunitat ONYRIC